Interieurarchitect Zwolle

Stads villa - Weezenlanden Zwolle

Opzoek naar een interieurarchitect in Zwolle?

Label31 Interieurarchitect Zwolle | een interieurarchitectenbureau gericht op zowel de particuliere markt als de zakelijke branche. Onze kennis en expertise op het gebied van interieurarchitectuur loopt van restylen van interieurs, kleinschalige verbouwingen t/m het ontwerpen en verbouwen van het complete interieurs van woningen/panden.

Het kantoor van Label31 is gevestigd in een historisch gemeentehuis te Zwolle. Het werkgebied en daarmee ook de locaties van onze opdrachtgevers zijn verspreid over geheel Nederland. We werken klantgericht en flexibel. Daarom is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak op een ‘door-de-weekse-avond’ in te plannen.

Label31; niet alleen maken wij de ontwerpen, ook bieden wij u graag steun bij het realisatieproces van uw nieuwe interieur van uw huis, kantoor of horecagelegenheid.

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Klick dan op de “ga verder” knop voor meer afgestemde informatie.

Label31 Interieurarchitect Zwolle | Interieurontwerp, Interieuradvies, Interieurstyling, Materiaal- en Kleuradvies, Productontwerp, Totaal concepten en Verlichting- en Schakelplannen. Interieurarchitect gevestigd in Zwolle maar werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Label31 onder andere opdrachten gerealiseerd in Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Akersloot, Breda, Deventer, Doesburg, Groningen, Kampen, Purmerend, Rijswijk, Utrecht, Velden en Zwolle. Interieurarchitectuur voor particulieren, bedrijven, kantoren en horeca.

Vrijstaande woning – Zelfbouw ‘s- Hertogenbosch