Visie

Label31 is gespecialiseerd in high end interior design en product design. Inspringen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de diverse markten is daarin zowel voor onze opdrachtgevers als voor Label31 van essentieel belang. Vanuit toekomstvisie willen we daar een stap verder in gaan en de nieuwste ontwikkelingen initiëren; samen met u.

Met het ontwerpen van een interieur of het ontwikkelen van producten heb je als ontwerper altijd te maken met kaders. Deze kaders zoekt Label31 dan ook graag op. We zien ze niet als beperkingen, maar juist als kansen en mogelijkheden die kunnen dienen als inspiratiebron!

Een interieur moet voelen als een tweede huid, is verbonden met de architectuur en functie van een gebouw of ruimte. Het gaat bij het indelen/ontwerpen van een ruimte dan ook niet slechts om het meubilair, maar om de details en losse elementen die samen het geheel gaan vormen. Hierbij kan het kleinste detail van groot belang zijn. Het kan een interieur toegankelijk maken, zorgen voor harmonie en het een uitstraling geven.

Naast de functie en ergonomie van een ontwerp/concept staat Label31 ook voor een sterke identiteit die aangenaam passend is bij de wensen van de opdrachtgever.

 

Marieke Leinenga – Paauw

Fotograaf: Jaro van Meerten
Fotograaf: Jaro van Meerten

“An interior is the natural

projection of the soul.”

 – Coco Chanel

Ervaringen

…Voor de inrichting van onze huis- en slaapkamer hebben we Label31 om advies gevraagd. Op de woningbeurs in Utrecht vielen zij op vanwege hun frisse en moderne ontwerpen. Een goede keuze! De ideeën en inspiratie hebben ons geholpen om ons huis gezellig en tegelijkertijd modern in te richten. De samenwerking met Marieke Leinenga-Paauw hebben we bovendien als bijzonder plezierig ervaren. Marieke luistert goed naar je wensen en komt met originele oplossingen voor praktische uitdagingen en smaakverschillen. Ondanks dat wij wat verder weg woonden, heeft Marieke zich erg flexibel opgesteld bij het maken van afspraken. Wij zouden het iedereen aanraden om een keer bij Label31 langs te gaan. Wij kijken er in ieder geval naar uit om naar onze nieuwe woning te verhuizen.

…Marieke hartelijk dank voor je goede adviezen en creatieve ontwerpen. Met deze ontwerpen hebben wij onze droomwoning kunnen realiseren!

…Ons ideale huis hadden we al snel gevonden, maar toen kwam het moeilijkste gedeelte: de inrichting. Op de Eigenhuis Verbouwen + Inrichten Beurs werden we verrast door de uitstraling van de stand van Label31 en het enthousiasme van Remko en Marieke. Na een inspirerend gesprek wisten we het zeker, Label31 zal ons helpen bij het inrichten van onze woning!  We hebben de ontwerpperiode die daar op volgde als heel plezierig en bijzonder ervaren. Ons huis werd telkens meer een thuis! Met een goed luisterend oor wist Marieke onze wensen snel om te zetten in verrassende ontwerpen. Het eindresultaat mag er zijn en daar genieten wij nog elke dag van! Bedankt Label31!

…Marieke we hebben je natuurlijk al gecomplimenteerd met het ontwerp. We willen daar nog aan toevoegen dat je heel goed luistert naar wat wij willen. Dat we alles wat we besproken hebben ook terug zien in het ontwerp of dat we merken dat het in ieder geval is meegenomen in de overweging om de ruimtes op een bepaalde manier in te delen. Dat is een heel sterk punt van je. Wij hebben daar een scherp oog voor vanuit onze eigen (werk)achtergrond en we maken het helaas vaak anders mee. Vandaar dat we dat erg waarderen.