Details are not the details.
They make the design.

 Charles Eames.

Icoon-200

Particulier

Allereerst willen wij u feliciteren met uw verbouwplannen, nieuwe woning of zelfbouwplannen! De aankomende periode zal vol nieuwe uitdagingen staan met één doel voor ogen: Uw droom en ideeën werkelijkheid laten worden!

De eerste stappen in uw nieuwe proces zijn vaak het meest lastig, want er zijn zoveel opties om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Het ontwerpproces van uw interieur kan Label31 geheel voor u verzorgen, waarin wij werken in diverse fases; schetsontwerp, voorlopigontwerp, definitiefontwerp en styling. Graag zitten wij vroegtijdig in het project bij u aan tafel. Al tijdens de eerste opzetten door een architect/ aannemer van het ontwerp van uw nieuwe woning (zelfbouw, projectbouw of verbouw) kijken wij mee en geeft Label31 sturing als het gaat om de inhoud van uw plattegrond t.b.v. uw woonwensen.

Label31; niet alleen maken wij de ontwerpen, ook bieden wij u graag steun bij het realisatieproces van uw nieuwe interieur van uw huis. Ons doel; “ Uw domein het symbool van thuis te laten zijn!”.

Benieuwd wat Label31 voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!